Wat is reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “Kracht van de Zon”, maar in het dagelijks gebruik spreken we liever over “Universele Levensenergie”. Met deze levensenergie wordt dan gedoeld op die energie die voor elk organisme – mensen, dieren, planten maar ook stenen – van essentieel belang is om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte of zware inspanning. Een verstoring in deze levensenergie heeft directe gevolgen op welzijn, gezondheid en kracht.

Op dit moment neem ik, wegens verbouwing van de behandelruimte,  geen nieuwe reiki-cliënten aan. Wel kan ik, op uw verzoek, uw bij mij gekochte stenen zuiveren met behulp van reiki.

Alle niet-eigen energie, die de steen opgepikt heeft tijdens de reis van haar geboorteplek in Moeder Aarde via mijnwerkers, diverse tussenhandeleren en eventuele bewerkers naar u, wordt uit de steen gehaald en teruggegeven aan de Aarde. De steen, in welke verschijningsvorm (ruw, trommel, sieraad) dan ook, is hierna klaar voor gebruik. 

Als u graag wilt dat ik uw steen zuiver kunt u dit tijdens het bestellen in het vak “Opmerkingen” opgeven. Dit is een service van Precious Energy, waar niets extra voor gerekend wordt.

home  |  winkel  |  Links