Ontladen en laden van uw edelstenen

Als u uw stenen gebruikt voor meditatie of healing werk, dan moeten ze regelmatig gereinigd / ontladen en weer opgeladen worden. Uw stenen absorberen namelijk de zware energie die vrijkomt bij het gebruik.
De meeste stenen kunnen in (stromend) water gereinigd worden, maar niet iedereen heeft een biologisch stabiele fontein of beek in de tuin of een vitalizer op de waterleiding. Bovendien zijn er diverse stenen die niet in contact mogen komen met water, omdat ze dan aangetast worden.
Stenen kunnen in zonlicht opgeladen worden, maar sommige stenen verliezen dan hun diepe kleur, zoals rozekwarts, amethist, celestien en anderen.
Opladen bij maanlicht kan ook, maar dan moet u wel de maanstanden in de gaten houden en ze ’s morgens niet vergeten binnen te halen.

Om u voortaan geen zorgen te hoeven maken om wat wél en wat niét kan, bieden we u nu zakjes bergkristal- en hematietsteentjes aan.

Hematiet heeft een zeer sterk aardende werking en het vermogen ongewenste energie naar de aarde af te voeren. Bergkristal versterkt de natuurlijke werking van elk kristal en elke steen waarmee hij in contact komt en helpt uw steen weer op te laden met nieuwe energie.
Door uw steen eens per maand eerst een nacht op een bedje van het hematiet te leggen en daarna op de bergkristal steentjes te plaatsen, kunt u zonder schade uw edelstenen nieuwe kracht geven. U kunt ze hierna weer met veel plezier gebruiken.
Ook als compleet setje: oplaad- of ontlaadsteentjes mét abalone-schelp zijn ze in de online-winkel voorhanden.

« terug

 

 

 

home  |  winkel  |  Links